Igrači Partizana veruju da priča nije završena!

Lider crno-belog tima u svakom smislu te reči u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa bio je Leandre Tavamba. Kamerunac je odigrao jednu od najboljih partija u dresu Partizana, ali je to bilo malo za aktivniji rezultat pred revanš.


„Vidim našu šansu, jer mislim da smo samo previše respektovali protivnika na početku meča”, rekao je Leandre Tawamba i dodao:

loading...

„I dalje mislim da možemo da prođemo Olimpijakos. Ostajem pri tom stavu. Vidim našu šansu, jer mislim da smo samo previše respektovali protivnika na početku meča!”
Iz tabora domaćina stižu mnogobrojne zamerke na arbitražu Italijana Mase, a jednu je izneo i Tavamba:
„Sudija je mogao da dosudi penal u drugom poluvremenu za nas, posle starta nad Leonardom. To se desilo ispred mene. Istina, moram da još jednom pogledam snimak, ali mislim da je bilo za kazneni udarac. Generalno, arbitar je bio protiv nas u drugom poluvremenu.”


Marko Janković je poručio:
Morali smo da koristimo šanse i polušanse. To je bila razlika između nas i njih!”

loading...

Optimizam ne napušta ni Marka Jankovića:
„Znali smo da je u pitanju odličan protivnik. U prvom poluvremenu nas je nosila odlična atmosfera, imali smo inicijativu, ali smo morali da koristimo šanse i polušanse. To je bila razlika između nas i njih. I zato ovo nije prava slika naših mogućnosti, pa nam ostaje gorak ukus u ustima. Sad idemo u Pirej i kao što su oni nama dali tri gola tako možemo i mi njima.”

Izvor: Novosti.rs