Bivši srpski as opravdava potez Aranitovića!

Miloš Vujanić je 2001. godine uradio najtežu stvar među navijačima prelazak u redove najvećeg rivala, ali to mu je spasilo karijeru.


Bivši srpski košarkaški reprezentativac Miloš Vujanić, izjavio je da razume želju mladog Aleksandra Aranitovića da pređe iz večitog rivala u Partizan.

Svojevremeno je Vujanić uradio isto i tvrdi da mu je to najbolji potez karijere.
loading...


„Ja sam u tom periodu napravio najbolji potez u svojoj karijeri, prelaskom iz Zvezde u Partizan s tim što je Zvezda u tom periodu bila loša: loša organizacija, loši rezultati i dobio sam ponudu od Partizana koju sam prihvatio i ispostavilo se kao pun pogodak. Partizan je posle četiri godine dominacije Budućnosti napravio vrlo jak sastav sa Duškom Vujoševićem i ostalo sve znamo kako je išlo”, kaže Vujanić.

Međutim, Vujanić je prešao kao već afirmisan igrač jer je tu sezonu u Zvezdi igrao po 35 minuta i davao 25 poena u proseku. I samo je želeo da igra Evroligu i da napreduje dalje, što mu je Partizan omogućio.

„Mislim da je Partizan za njega u ovom trenutku odlična opcija. Klub kreće od samog početka sa mladim igračima i tu on mora da traži svoju šansu oko igranja i da se nameće”, dodao je Vujanić.

Izvor: Telegraf.rs