Partizan izgubio posle godinu dana! Partizan - Voždovac 1:3


FK Partizan - FK Voždovac 1:0
6. minut: Jedanaesterac za Partizan! Sudija Aleksandar Vasić je start Ivkovića nad Markom Jankovićem okarakterisao kao faul za najstrožu kaznu, pa će crno-beli imati priliku da povedu.loading...


7. minut: GOOOOL! Poveo je Partizan 1:0. Strelac je Uroš Đurđević sa 11 metara. Pucao je snažno u desnu golmanovu stranu, Zoran Popović je pogodio gde će lopta ići, ali je šut bio dovoljno jak da zatrese mrežu.


FK Partizan - FK Voždovac 1:1
8. minutGOOOOL! Odmah je uzvratio Voždovac. Praktično, čim je lopta krenula sa centra, izjednačio je 17-godišnji Filip Stuparević, tako što je iskorostio nepažnju Lazara Ćirkovića i u padu sačekao dugu loptu, matiravši Kljajića - 1:1.


FK Partizan - FK Voždovac 1:2
38. minut: GOOOOL! Veliko iznenađenje u Humskoj, vodi Voždovac 2:1. Strelac je Borko Duronjić. Mladi napadač gostiju je bio snalažljiv na drugoj stativi, ali je bar za pola gola „zaslužan Filip Kljajić. Golman Partizana je pokušao da uhvati loptu posle centaršuta sa desne strane, ona mu je prošla kroz ruke i taj poklon dočekao je novajlija iz OFK Beograda.loading...
FK Partizan - FK Voždovac 1:3
88.minut: Strašan GOL rezerviste Voždovca. Srolao je loptu i onda levicom pocepao mrežu Kljajića. Pre toga su defanzivci Partizana previše komplikovali. Katastrofalno je pogrešio Miletić, pre toga je mnogo komplikovao Ćirković, Ali sve pohvale za goste. Sjajna partija i aplauzi za tim Ilije Stolice u Humskoj.Izjava Miroslava Đukića posle utakmice:

Izjava Ilije Stolice posle utakmice: