Povratak trojice vrlo važnih igrača daje nadu Grobarima! (FOTO)

Golman Stojković je zalečio zadnju lozu, ojačan je i levi bok, a u startni tim se vraća i najskuplji igrač u istoriji kluba.


loading...

Bilo je briga za trenera Partizana Miroslava Đukića može li da računa na pojedine povređene igrače veceras protiv Dinama iz Kijeva.

Kada se podvuče crta bilans je dobar, a najvažnije za crno-bele je da će između stativa stajati najbolji srpski golman Vladimir Stojković.

Loža je zalečena i probleme nema ni levi bek Miletić, koji će zauzeti svoju poziciju umesto imenjaka Antonova. Ekipu će predvpditi kapiten Vulićević, a predviđeni tandem štopera su Nemanja R. Miletić i Ostojić, koji je preskočio Rad, zbog odmora.

loading...

Na sredini pored Evertona za defanzivne zadatke biće zadužen Radin umesto Jevtovića, pošto vuče povredu kolena. Na desnom boku je Janković, a na levi će Sejduba Suma i to prvi put kao starter još od derbija 30. avgusta. Opcija sa dva napadača se neće menjati i pored Tavambe za golove će biti zadužen Ognjen Ožegović.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić, Everton, Radin, Janković, Suma, Tavamba, Ožegović.


Izvor: HotSport.rs