Tri nova potpisa za KK Partizan!

Andreja Stevanović i Tadija Tadić su potpisali četvorogodišnje ugovore, dok se Strahinja Gavrilović obavezao na trogodišnju vernost Partizanu. 


loading...

Zlatni srpski junior sa nedavno završenog Evropskog prvenstva i izdanak omladinske škole Partizana NIS, Tadija Tadić, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa crno-belima. Mladi plejmejker, rođen 22.04.1999. godine, ovog popodneva  je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom


Novi članovi crno-bele porodice, od danas u i bek, Andreja Stevanović, odnosno krilo Strahinja Gavrilović koji su prošle sezone igrali za beogradski Dinamik i radili sa sadašnjim trenerom crno-belih, Miroslavom Nikolićem

loading...

Andreja Stevanović (9. jula 1995.) rođen je na dan jedne od najčuvenijih pobeda naše reprezentacije, u Kragujevcu, a pre Dinamika igrao je za Borac iz Čačka, aleksinački Napredak i Radnički iz Kragujevca.


Strahinja Gavrilović (05.04.1993.) koji igra na pozicijama krilnog centra i niskog krila je pre sezone u Dinamiku proveo četiri godine na Univerzitetu Južna Kalifornija, gde je nastupao u NCAA ligi. 


Sva trojica igrača već nekoliko nedelja treniraju sa crno-belima i večeras će igrati u zatvorenom test meču protiv Igokee.

Izvor: KKPartizan.rs