Veljko Birmančević: „Biću nosilac igre Partizana!”

Teleoptik ne može da se pohvali zavidnim startom u prvoligaškoj trci. Metalac je slavio u Zemunelu, pa dva poraza i remi nisu skor za zadovoljstvo.


Milanovčani su osvojili plen na iskustvo, što je najveća stavka koja nedostaje izabranicima Milana Ristića. Utiske o meču, hladne glave i biranim rečima sabrao je Veljko Birmančević, talentovani vezista koji se Partizanu obavezao na petogodišnju vernost:

Nismo odigrali najbolje. Dogovoreno u svlačionici nismo realizovali na terenu, ali bez obzira na to imali smo nekoliko prilika i mogli smo da pobedimo. Sada je najvažnije da izvučemo pouku iz poraza.

Igrač sredine terena je jedna od najčvršćih karika Teleoptika, a utisak je da nije preterano zabrinut zbog nezavidnih rezultata na startu.

loading...

Polako stasavamo i stičemo iskustvo. Imamo talentovanu generaciju i nismo opterećeni rezultatima, ali čim budemo pokazali šta znamo vrh tabele nam neće biti daleko. Uskoro će stvari doći na mesto, nadam se da ćemo uhvatiti pobednički ritam.

Dobra izdanja u filijali su najbolja prečica do crno-belog dresa, a Veljko ga je već nosio na nekoliko utakmica. Šansu za značajniji status u taboru šampiona strpljivo će da vreba.

Ubeđen sam da je Teleoptik najbolja sredina za moje sazrevanje. Verujem u sebe i očekujem da uskoro budem nosilac igre u Partizanu, jasan je Veljko Birmančević.

Izvor: Zurnal.rs