Bugari pišu: Vraća se Božinov! Valeri odgovara: Ne, samo mnogo volim Partizan!

„Niko ne može da mi oduzme ljubav prema Partizanu”, kaže Bugarin.

FOTO: FK Partizan
Pamte navijači Partizana Valerija Božinova po dobrom, iskustvu koje je doneo u Humsku 1 i tome što je pokazao iskrenu emociju prema crno-belom dresu.

Ovih dana bugarski golgeter čeka svoju šansu da ponovo krene u akciju, a bugarski mediji su tokom dana lansirali vest da je Božinov na pragu povratka u Partizan. On je sada bez angažmana, posle rastanka sa Lozanom i trenutno se nalazi u Srbiji. Tim povodom kontaktirali smo Božinova, koji nam je rekao sledeće:
Svi znaju kakav je moj odnos prema Partizanu. Ja ovaj klub doživljavam kao svoj i volim ga, međutim od povratka među crno-bele u ovom trenutku zaista nema ništa. Pretpostavljam kako su u Bugarskoj plasirali tu informaciju, jer sam ja sinoć posle gola Bambija Tošića u Čačku na društvene mreže okačio 'Napred Partizan, volim Partizan'. Oni znaju da sam trenutno u Beogradu, ali ponavljam - nijednog trenutka nisam pričao o mogućnosti da se vratim”, izričito tvrdi Božinov.

On je trenutno slobodan igrač, trenutno individualno trenira u iščekivanju novog angažmana.
„Ovde sam kupio kuću, volim ovaj grad i zemlju i doživljavam ih kao svoje i niko ne može da mi oduzme ljubav prema Partizanu. Međutim, trenutno Partizan igra dobro, u igri je na svim frontovima, ima dobre napadače i ni sa kim nisam pričao na tu temu”. 

Izvor: Mozzartsport.com