Miler i Viljams-Gos: „Ovo nije naše pravo lice, biće bolje u nastavku!”

Košarkaši Partizana prikazali su se u bledom izdanju na Evropskoj premijeri na kojoj su ubedljivo poraženi od Albe u Berlinu.

FOTO: GettyImages
Podržite naš rad i isključite AdBlock!

Možda najsvetlije tačke crno-belih u ovom meču bili su njegovi Amerikanci, Najdžel Vilijams-Gos i Patrik Miler, čije dobre partije nisu bile dovoljne za neki bolji rezultat u Nemačkoj.

Partizanovi organizatori igre ističu da je ovo za njih, kao i dobar deo ekipe bilo jedno potpuno novo iskustvo, te da će u nastavku takmičenja biti znatno bolji i napredovati kroz njega:
„Bio je ovo meč visokog intenziteta, Evrokup je zaista zahtevno takmičenje. Moramo da budemo spremni da igramo na tom nivou. Atmosfera u hali je bila baš dobra. Sada znamo šta možemo da očekujemo od ovog takmičenja. Važno je da igramo sa još više intenziteta i energije. Evrokup se definitivno razlikuje od Jadranske lige. Moramo da pronađemo fokus, mlada smo ekipa i sigurno ćemo napredovati i biti bolji. Važno je da se držimo zajedno”, rekao je Patrik Miler.

Drugi Partizanov Amerikanac, Najdžel Vilijams-Gos, istakao je da su on i saigrači napravili previše grešaka za jednu ovakvu utakmicu i da je ovo daleko od maksimuma ekipe:
„Očigledno je da nismo odigrali onoliko koliko možemo. Napravili smo mnogo grešaka. Moraćemo da odgledamo snimak utakmice i dobro da analiziramo šta je sve bilo loše kako bi bili spremni za sledeći duel”, istakao je Vilijams-Gos.

Izvor: HotSport.rs