Nikolić i Gavrilović: „Biće teško, ali daćemo sve od sebe za pobedu!”

Crno-beli će sutra, tj. u subotu od 17 časova igrati u dvorani „Krešimir Ćosić” protiv Zadra u okviru ABA lige.

FOTO: YouTube/Printscreen
Podržite naš rad i isključite AdBlock!
Nakon prve utakmice u okviru Evrokupa, crno-beli su direktno iz Berlina doputovali u Zadar gde se pripremaju za ovi izazov u okviru ABA lige.

Pred sutrašnji meč, trener crno-belih, Miroslav Nikolić je izrazio nadu da će ekipa nastupiti u kompletnom sastavu i poručio:
„Nova veoma važna utakmica za nas. Posle katarstrofalnog izdanja što se tiče odbrane u Berlinu, imali smo dosta sastanaka i treninga ovde u Zadru, sa željom da pokušamo da rešimo te probleme. U odbrani i dalje ne funkcionišemo kako treba. ABA liga je drugo takmičenje u odnosu na Evrokup, daćemo svoj maksimum da pokušamo da pobedimo. Videćemo kako će i ovi naši mladi igrači da se adaptiraju na vruć teren u Zadru, mi po tradiciji njih teško dobijamo na terenu, ali ćemo se potruditi da to ovog puta uradimo”, istakao je Nikolić.

FOTO: KK Partizan
Podržite naš rad i isključite AdBlock!

Krilni centar Partizana NIS, Strahinja Gavrilović, po prvi put će igrati u Zadru u regionalnim šampionatu:
„Od dolaska u Zadar, trudimo se da se na najbolji mogući način spremimo za utakmicu. Analiziramo sopstvene propuste, analiziramo igru protivnika i gledamo da iz svega što je bilo i što smo videli, izvučemo maksimum. Želimo da se u Beograd vratimo sa pobedom, ona nam je preko potrebna i daćemo sve od sebe da tako i bude”, istakao je Gavrilović.

Crno-beli se u nedelju vraćaju u Beograd.