Za ponos mladih generacija! (FOTO+VIDEO)

U utorak 31. oktobra 2017. godine svečano je imenovan teren sa veštačkom travom, nekada popularno nazvan Blatuša, a od danas zvanično Milutin Šoškić, po legendi jugoslovenskog i evropskog fudbala, kao i legendarnom golmanu FK Partizan.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan
Sa željom da budući naraštaju budu informisani o istoriji i tradiciji kluba, kao i da im grupni i uspesi pojedinaca budu podsticaj za njihove buduće uspehe, otkrivena je i bronzana info tabla Milutin Šoškić na samom ulazu na teren.

Svečanom otvaranju i imenovanju, kao i postavljanju info ploče, prisustvovali su: Počasni predsednik FK Partizan g. Ivan Ćurković, predsednik FK Partizan g. Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev, kao i igrači Partizana i istaknuti članovi kluba Ljubiša Tumbaković, golmani Vladimir Stojković i Goran Pandurović, šef stručnog štaba Miroslav Đukić, kapiten Saša Ilić i članovi familije Milutina Šoškića (sinovi, ćerka i unuci)…

Milutin Šoškić je za FK Partizan nastupao od 1955-1966. godine (410 mečeva, 10 golova). Za FK Keln je branio od 1966-1971. godine uz 65 nastupa. Za Nacionalni tim je ubeležio 50 nastupa, kao i jedan za tim sveta.

Ponosni na svoju istoriju, FK Partizan!

Pogledajte kako je to sve izgledalo: