Luka Cucin, dete crno-belih: „Želim i ja kao Vulićević!” (FOTO)

Potpisao sam višegodišnji ugovor sa klubom i verujem u budućnost u crno-belom dresu”, kaže mladi desni bek.


Pozicija uz desnu aut liniju defanzive Partizana je godinama unazad rezervisana za Miroslava Vulićevića, a u Humskoj uveliko razmišljaju o nekome ko bi predstavljao alternativu za kapitena. Letošnje pojačanje Nemanja Miletić se „profilisao” kao bolja opcija za poziciju štopera, pa bi tokom zime crno-beli mogli da pogledaju ka Teleoptiku i prekomanduju u prvi tim talentovanog Luku Cucina (19).

Mladi defanzivac vredno radi, igra standardno u Prvoj ligi Srbije i sanja trenutak kada će debitovati za prvi tim crno-belih.

„Naravno da mi je želja da se svojim radom, kroz treninge i utakmice u dresu Teleoptika izborim za šansu u prvom timu Partizana. Potpisao sam višegodišnji ugovor sa klubom i verujem u budućnost u crno-belom dresu”, kaže Cucin.

Da li sebe vidiš kao prirodnu alternativu za Miroslava Vulićevića koji gotovo sam iznose teret na desnom beku cele sezone?

„Igram na toj poziciji i čast mi je kada me pominju kao nekog ko može da bude tu uz Vulićevića. Za tako nešto, potrebno je da nastavim da radim, trudim se i izborim za svoju šansu. Ako budem igrama i ponašanjem zaslužio poverenje, daću sve od sebe da ga opravdam”, završio je talentovani desni bek koji strpljivo čeka šansu za izlazak na veliku scenu.

Izvor: Blic.rs