Majstorija Tošića za prednost Partizana i velika krađa pomoćnog sudije! (VIDEO)

Derbi 19. kola fudbalske Superlige igra se na stadionu istoimenog tržnog centra, Voždovac je dočekap Partizan koji je silno motivisan da se „Zmajevima” revanšira za poraz u Humskoj (1:3), ali i da se iskupi za kiks prošlog vikenda protiv Spartaka (1:1).

FOTO: FK Partizan
Igrao se 26. minut kada je Tavamba oduzeo loptu Mihajlovu i prosledio je do Ognjena Ožegovića koji je nastavio kretnju i sjajno proigrao„veznjaka” Zorana Tošića, a ovaj na ivici kaznenog prostora zalomio svog čuvara, odložio loptu na levu nogu i plasirao je milimetarski precizno u dalji ugao.32. minut - Sporna situacija na Voždovcu. Ožegović je dobio loptu u prostor i našao se u gol šansi, uspeo je i golmana  Popovića da zaobiće, ali je akcija prekinuta zbog ofsajda. Pitanje je da li se napadač crno-belih nalazio u nedozvoljenoj poziciji.


34. minut -  A onda još jedna, ovaj put očigledna greška sudija, tačnije istog pomoćnika! Sviran je ofsajd Leandre Tavambi, iako je uveliko sa izvlačenjem kasnio jedan fudbaler domaće ekipe. Kamerunac je postigao gol, ali je on poništen! Linijski sudija bio je idealno postavljen...