Marko Janković ne igra do kraja jeseni?

Fudbaler Partizana čeka pregled magnetnom rezonancom kada će biti poznat stepe povrede kuka koju je zaradio na poslednjem meču protiv Spartaka.


Naporna sezona na tri fronta polako uzima danak u Partizanu.

Dok su crno-beli vodili žestoku bitku sa Spartakom u Sperligi Srbije, pored umora i rezultata treneru Miroslavu Đukiću glavobolju je stvorio i detalj koji se dogodio pred kraj prvog poluvremena.

Šef stručnog štaba „parnog valjka” morao je na posegne za prinudnom izmenom i iz igre zbog povrede izvede Marka Jankovića.

Ofanzivni vezista ostao je da leži na zemlji posle duela na sredini terena. Prognoze, dan posle utakmice, nisu bile ohrabrujuće...

„Jedva idem, gegam se nekako. Mnogo me boli. Dobio sam udarac laktom iznad kuka i u prvi mah sam pomislio da je važno samo da sačekam poluvreme kako bih video o čemu se radi i da li mogu da nastavim igru. Ipak, ubrzo mi je postalo jasno da je bol neizdrživ i da ne postoji mogućnost da ostanem na terenu”, rekao je Janković dan posle meča sa „golubovima”.

Neizvesnost će potrajati dok ne prođe pregled magnetnom rezonancom.

„Posle tog pregleda definitivno ću znati stepen povrede. Sada ne mogu ništa konkretno da kažem, niti da predvidim težinu povrede, jer i pored toga što je bol baš jak, nezahvalno je bilo šta prognozirati. Nadam se da neće biti u pitanju isto što se dogodilo Stojketu, jer ću u tom slučaju morati da pauziram 20 dana, i izvesno je da bi tada prvi deo sezone bio završen za mene”, dadao je zabrinuto Janković.

Izvor: Mondo.rs