Nikolić o Zagorcu: „Njegov menadžer traži 30.000 € mesečno - mi te pare nemamo!”

Trener Partizana posle utakmice sa Albom pričao i o problematici vezanoj za angažman talentovanog krilnog košarkaša.


Košarkaši Partizana poraženi su od Albe pred svojim navijačima u okviru Evrokupa, u meču u kom su ponovo primili veliki broj poena, ali za razliku od nekih ranijih, nisu imali adekvatan odgovor u napadu.

Brzi ritam utakmica kao da je ugasio energiju kod crno-belih pa su lakše nego što se očekivalo položili oružje pred raspoloženim nemačkim timom.

Posle meča, sem o utakmici i kritikama na račun prevashodno defanzive, Nikolić je pričao i o šansama da Rade Zagorac obuče crno-beli dres.

Kako stvarti stoje, one nisu velike...

„On hoće da dođe, pare nisu problem, ali kako kad njegov menadžer (Miodrag Ražnatović, prim. aut) traži 20.000-30.000 evra mesečno. Mi te pare nemamo”, otkrio je Nikolić problematiku oko Zagorca i njegovog angažmana.

„On je dobar dečko, dobar igrač, voli Partizan, ali mi imamo budžet preko koga ne možemo da idemo”, decidirano će trener Partizana.

Podsetimo, Zagorac je nedavno jasno i glasno poručio da želi prelazak u Partizan, međutim tužno je i po njega i po klub za koji navija i za koji želi da igra, da u ovom trenutku postoje prepreke (najveći problem je kao i uvek - novac) koje sprečavaju realizaciju posla.

Izvor: Telegraf.rs