Nudi se da bude trener Partizana: Uslov mu je samo da ne igra Saša Ilić! (FOTO)

Nekadašnji fudbaler Partizana Vladimir Ivić kaže da bi voleo da jednog dana sedne na klupu crno-belih, ali se nada da neće i tada u timu zateći svog prijatelja Sašu Ilića. Ivić je u razgovoru za Žurnal rekao da je Partizan njegova druga kuća i da bi voleo da jednom sedne na klupu crno-belih.

FOTO: FK Partizan
 „Svi znaju moja osećanja prema Partizanu. To je moj klub, tamo mi je „druga kuća”, gde god da se ja nalazim. Voleo bih da jednog dana budem trener Partizana. Ne znam kad”, rekao je Ivić.

Jedna šansa je već propuštena! Ivić je potvrdio informaciju od letos da su ga iz Humske zvali kada je sa klupe iznenada otišao Marko Nikolić. Ali, Vladimir tada još nije bio „razdužio opremu” u PAOK-u.

„Razgovarao sam sa predstavnicima Partizana. Nije to bio dobar trenutak. Nije bilo prostora za pregovore. Dan pre poziva Partizana završio sam sezonu sa PAOK-om i očekivali su me razgovori sa rukovodstvom. Nisam tada znao da neću ostati, ali nisam u takvoj poziciji mogao da pričam sa ljudima iz Partizana”, otkrio je Ivić.

On je dodao da se nada da će se nova šansa ukazati narednih godina...

FOTO: FK Partizan
„Nadam se da u timu tad neću zateći Sašu Ilića! Ja sam karijeru završio pre pet godina, a on i dalje igra...”, našalio se Vladimir Ivić.

Izvor: SrbijaDanas.com