Oni su upoznali Idole! (FOTO)

Saša, Vule, Bambi, Ostoja, Mileta danas, a sutra neki Marko, Miloš, Janko, Aleksandar…

FOTO: FK Partizan
Preko 60 dečaka uzrasta od 8-12 godina odazvalo se akciji FK Partizan „Upoznaj svog idola”, tokom koje su imali priliku da sa trenerima Omladinske škole Partizana odrade pravi fudbalski trening za dečake njihovih godišta, a potom se upoznaju sa prvotimcima.

„Ih, da je ovo postojalo u naše vreme”, počinje kapiten Ilić.

FOTO: FK Partizan
„Sa takvim poštovanjem i strahom smo prilazili stadionu i Blatuši, da su nam se noge tresle. I dan danas kada sretnem Partizanove legende, iskreno zadrhtim. Mislim da deca danas nisu ni svesna koliko smo im približili fudbal kroz PR akcije, Ju Tjub i društvene mreže  i koju težinu ima grb Partizana. Zato se mi kroz ove akcije trudimo da ih prvenstveno sklonimo sa ulice, odvučemo od igrica i televizora i vratimo na fudbalske terene i pokažemo čari sporta! Pozivam ih i da se priključe kampu Bar 2018 koji se već tradicionalno održava svake godine u januaru, jer upravo i kroz taj oblik druženja i treninga mogu da osete prvo pravo fudbalsko zajedništvo!”

Baš kao što su oni nekada gledali svoje idole, tako su danas oni uzor mladim naraštajima.

Autogrami, slike, igra sa loptom.

Sjajna atmosfera pred nove obaveze u školi i motivacija da jednog dana oni istrče na teren u Humskoj i osvajaju duple krune!

Izvor: Partizan.rs