Partizanova naplata dugova Nemcima!

Košarkaši kluba iz Humske u 6. kolu Evrokupa večeras (20.00) igraju sa Albom iz Berlina. Šalić: „Svaka nova utakmica za nas je šansa da pokažemo napredak u igri!”


Na prvoj stanici evropskog putovanja košarkaše Partizana je nemačka Alba „počastila” sa čak 111 poena i nanela im težak poraz, koji još nisu izbrisali iz sećanja. Od tog trenutka igra crno-belih je krenula uzlaznom putanjom, ređali su pobede u regionalnom takmičenju, upisali prevenac u Evrokupu, pa s razlogom večeras (20.00) pred domaćim navijačima u hali „Aleksandar Nikolić” očekuju da će biti ravnopravan protivnik velikom dužniku iz Berlina.


„Alba je jedina ekipa koja nas je glatko pobedila u Evrokupu. Rekao sam i tada, u prvom kolu, da ćemo igrati sve bolje i bolje, i nadam se da ćemo smoći snage da pobedimo”, nada se trener Miroslav Nikolić da će naplatiti dugove ekipi Albe.

„Svakako očekujem mnogo bolju igru u odnosu na taj prvi duel. Što duže budemo igrali, bićemo sve bolji.”

Duel s nemačkim timom Partizan dočekuje posle pobede nad Mega Bemaksom, kada su postigli 102 pogotka. Još jedna „stotka” je poruka rivalu da su crno-beli spremni za napadački obračun.

„Protiv Mege smo odigrali sa 70-80 odsto onoga kako želim da igramo. Tečno i sa dobrim protokom lopte protiv veoma kvalitetnog tima.”

Trener Partizana je istakao da je dodatan motiv za pobedu i to što danas slavi slavu.

Centar crno-belih Đoko Šalić ima optimistične prognoze pred večerašnji meč:
„Svaka nova utakmica za nas je šansa da pokažemo napredak u igri. Osećamo da igramo bolje i da će nam se uz malo strpljenja to vratiti kroz rezultate. Protiv Albe smo u Berlinu doživeli ubedljiv poraz, ali mislim da će u Beogradu, pred našim navijačima, utakmica biti potpuno drugačija. Želimo pobedu i učinićemo sve da do nje dođemo”, podvukao je Šalić.

KARTE DO POČETKA MEČA
Karte za duel sa Albom se mogu kupiti danas na stadionu Partizana (kancelarija 220) od 10.00 do 16.00, kao i na blagajni hale „Aleksandar Nikolić” od 10.00 do početka meča.
Cene pojedinačnih ulaznica:
Tibine 300 dinara,
Parter - 500 dinara,
Bela loža 1.200 dinara,
VIP loža - 1.500 dinara,
Mesta pored terena - 12.000 dinara.