Semjuels poslao direktnu poruku Zvezdi i navijačima Partizana! (FOTO)

Večeras će se u dvorani „Aleksandar Nikolić” po prvi put u ovoj sezoni igrati „večiti derbi”.

FOTO: KK Partizan
A mnogim košarkašima će to biti prvi „večiti derbi” u karijeri, jedan od njih je i Samardo Semjuels.

Poslednje pojačanje Partizana je odigralo već jednu utakmicu u crno-belom dresu. Odlično se Jamajčanin predstavio navijačima crno-belih pobedom nad Cibonom, ali samo preko televizije. Danas će prvi put zaigrati pred njima, a evo šta je on poručio pred večerašnji meč.

„Za mene je ovo jedna od najvećih utakmica poslednjih godina. Ova utakmica je obeležena u kalendarima svih u Srbiji. Razumem to i drago mi je što ću biti deo svega. Nikad pre nisam igrao u Srbiji, ali video sam kako izgledaju njihovi domaći tereni. Koliko podrške dobijaju od svojih navijača. Srećan sam što sam ovde i što radim sa ovim momcima. Volim energiju koju osećam ovde i klub kakav je Partizan. Klub sa velikom istorijom”, počeo je Semjuels.

Potom se stameni centar crno-belih osvrnuo na sebe i to šta može da se očekuje od njega na ovako važnim mečevima kao što je „večiti derbi”, ali i svakom drugom:
„Moj posao je da izađem na teren i dam sve od sebe. Navijači će da obave svoje, a moje je da pružim najbolje što mogu. Na terenu dajem celog sebe, strastven sam, igram sa mnogo emocija i volim da pobeđujem. Pre svega moraš da veruješ da možeš da pobediš. Kada utakmica počne, istrčaću na teren fokusiran!”

Imao je šta da kaže Jamajčanin i o Crvenoj zvezdi, svom današnjem rivalu, i uputi poruku da nema ništa protiv crveno-belih. Očigledno je da je Samardo Semjuels veoma dobro upućen u stanje u srpskoj košarci, što potvrđuju i ove reči:
„Nemam ja ništa lično protiv Crvene zvezde. Ja samo želim da pobedim i učiniću sve da se to dogodi. To je dobra ekipa. Svake godine imaju slične igrače, koji igraju sa dosta energije. Dosta trče u kontranapadima. Uvek znaš šta možeš da očekuješ od Zvezde. Imam ideju kako će to izgledati!”

Izvor: HotSport.rs