Vazura: Ne preti nam izbacivanje, samo novčana kazna!

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura istakao je da crno-beli mogu da budu samo novčano kažnjeni propusta koje je navela UEFA, kao i da bi svaka druga kazna bila skandalozna!


Evropska fudbalska federacija (UEFA) pokrenula je postupak protiv Partizana po nekoliko osnova, što odmah izaziva nemir kod navijača crno-belih, jer je srpski šampion upozoren da bi mogao da snosi teške posledice, pa čak i da bude izbačen iz evropskih takmičenja.

Međutim, prema rečima Miloša Vazure, to se neće desiti.

„Mislim da su optužbe bez osnova i da ćemo dokazati da prijava nije na mestu i da smo u pravu. Nema opasnosti od izbacivanja iz Evrope, ovo nije veliki incident. Vuče samo neku od finansijskih kazni. Tu su bile dve petarde, a ulazak na teren su protumačili tako što je jedan od skupljača lopti ušao na teren”, objasnio je Vazura u izjavi za Informer i dodao:

„Dakle, možemo da dobijemo finansijsku kaznu i ništa više. Sve ostalo bi bio veliki skandal. Ne postoji mogućnost da nas izbace iz Evrope, a da igramo pred praznim tribinama mogućnost je vrlo mala. Očekujemo samo finansijsku kaznu. Oni smatraju da su rasistički povici kad su navijači skandirali „kraljevina Srbija”, zaključio je generalni direktor crno-belih.