Vukić: Navijači da napune stadion, karta za Bojse nema cenu! (INTERVJU)

Kako se približava 5. kolo grupne faze Lige Evrope koju FK Partizan igra sa ekipom Jang Bojsa u četvrtak 23. novembra 2017. godine  od 21:05h na stadionu Partizana, tako je interesovanje za kupovinu karata sve veće.

FOTO: FK Partizan
FK Partizan ni ovog puta, kao što je to bio slučaj u utakmici sa Skenderbegom neće deliti besplatne karte, već će svi uključujući članove UO Partizana, igrače i stručni štab svoje karte kupovati regularno na blagajni stadiona Partizan ili prodajnom mestu Tiketlajn.

Među poznatim sportistima koji su kupili svoje karte za ovu važnu utakmicu, a ujedno i svojim primerom podstakli i druge je i bivši igrač Partizana i Paoka Zvonimir Vukić.

„Do sada nije bilo uobičajno da karte kupuju igrači, članovi stručnog štaba i uprava. Ali ovo je pravi put za domaći fudbal koliko god delovalo bolno u prvi mah. Partizan zaslužuje podršku vernih navijača posebno kada govorimo o utakmicama koje igraju u Evropi. Pozivam ih da kupe svoju personalizovanu kartu i dođu na stadion. Lepa uspomena, a biće još lepša ako Partizan pobedi i nastavi proleće u Evropi. Onda ova karta neće imati cenu”, rekao je Vukić, a prenosi klupski sajt.

Verujemo da ćeš i Ti biti na stadionu Partizana i nabaviti svoju kartu za ovu najvažniju utakmicu!

Jer sa tobom na tribinama proleće nije daleko!

Izvor: FKPartizan.rs