Čanak i Veličković: Da damo maksimum energije protiv MZT-a!

Crno-beli dočekuju šampiona Makedonije u subotu, 16.12. u 19:00h. 

FOTO: KK Partizan
Drugi krug ligaškog dela ABA j.t.d. lige za crno-bele počinje sutra protiv MZT-a. Predvođeni novim trenerom, Nenadom Čankom, košarkaši Partizana NIS će dočekati šampiona Makedonije od kojeg su izgubili u premijernom meču ove sezone u Skoplju. 

Utakmica u dvorani „Aleksandar Nikolić” na programu je 16.12. u 19 časova, a pred sutrašnji duel, Nenad Čanak je izjavio: 

„MZT po kvalitetu igrača ne zaslužuje mesto gde se trenutno nalazi na tabeli. Izuzetno poštujem trenera Lukajića koji je imao veliki uticaj na moju igraćku karijeru. On je tip trenera ratnika koji se neće predavati i sigurno će dodatno motivisati ekipu porotiv Partizana. MZT ima dobro izbalansirani tim spolja i iznutra, pogotovu na unutrašnjim pozicijama gde imaju 4 igrača koji su kompatibilni i predstavljaju veliku opasnost u svakom momentu. Očekujem da damo maksimum energije u ovom momentu i iskreno se nadam podršci navijača. Nadam se da će prepoznati momenat u kom se ekipa nalazi i da će nam davati vetar u leđa svih 40 minuta, bez obzira na rezultat u datom trenutku”, istakao je Čanak.  

Kapiten, Novica Velilčković, pred sutrašnji meč poručuje: 

„Moramo da u utakmicu uđemo maksimalno i da ta energija ne pada ni u jednom trenutku, bez obzira na rezultat. Svaki igrač koji se u datom momentu nađe na parketu, mora da pruži sve od sebe, da se bori i izbori za pobedu koja bi nam mnogo značila”, istakao je Veličković

Izvor: KKPartizan.rs