Gotovo - Partizan smenio Nikolića!

Košarkaški klub Partizan NIS doneo je odluku o smeni trenera Miroslava Nikolića.


Serija loših rezultata dovela je do smene trenera u košarkaškom klubu Partizan NIS. Crno-beli se zahvalili Miroslavu Nikoliću na polovini ligaškog dela takmičenja u ABA ligi.

Zvanične potvrde iz kluba još uvek nema ali „Blic” prenosi da je nakon današnjeg sastanka predsednika crno-belih i šefa struke odlučeno da Miroslav Nikolić napusti klubu Partizana.

Član stručnog štaba reprezentacije Srbije potpisao je minulog leta trogodišnji ugovor sa Partizanom ali je serija loših rezultata na prethodnih devet utakmica dovela do promene klime u Humskoj.

Crno-beli su odlučili da se zahvale popularnom Muti na dosadašnjoj saradnji tako da će ekipu na sutrašnjoj utakmici sa Bilbao Basketom voditi dosadašnji član stručnog štaba Aca Matović.

Tek nakon što Partizan NIS zvanično potvrdi odluku o smeni moći će da se govori o potencijalnim naslednicima Miroslava Nikolića, a spekuliše se da bi kormilo mogao da preuzme bivši asistent Aleksandra Džikića, aktuelni trener Spartaka Nenad Čanak.

Partizan je pod vođstvom Miroslava Nikolića ostvario šest pobeda na 18 utakmica u ABA ligi i Evrokupu i očekuje ga velika borba za mesto broj četiri u regionalnom šampionatu.

Izvor: Blic.rs