Iliev: „Još dva meča, pa nas očekuje prelazni rok...” (INTERVJU)

Fudbaleri Partizana izgubili su poslednji meč grupne faze u Kijevu protiv Dinama, a sportski direktor Partizana Ivica Iliev ocenio je posle meča da je napad odigrao zadovoljavajuće, dok je odbrana žestoko podbacila.


„Nije prijatno izgubiti ovim rezultatom i ono što smo gledali na terenu nije realna slika rezultata. Videli smo dosta dobrih stvari u ofanzivi, ali ono što me brine je odbrana. Do sada je delovala kvalitetno, nije ovo realno stanje, međutim, u Kijevu je bila u kontra ritmu, da ne koristim neke teže reči”, rekao je Iliev posle utakmice.

Bez obzira što su crno-beli posao oko prolaska u drugu fazu takmičenja rešili još pre dve nedelje, Iliev je istakao da je meč sa Dinamom poslužio da se reše dileme stručnog štaba oko nekih igrača.

„U principu smo dosta toga već znali, ali ono što sam želeo da vidim na ovoj utakmici, to sam i video. Imamo još dve utakmice do kraja polusezone, pa ćemo dati konačnu ocenu. A, onda nas čekaju prelazni rok, dolasci i odlasci, pripreme”, istakao je Iliev.

Žreb za nokaut fazu Lige Evrope održaće se u ponedeljak.

Izvor: SrbijaDanas.com