Ožegović: „Možete samo da zamislite kako ću da slavim gol protiv Zvezde!” (INTERVJU)

Nakon žreba za nokaut fazu Lige Evrope, Partizan je u prostorijama SC Teleoptik organizovao druženje predstavnika medija sa igračima srpskog šampiona, a jedan od onih koji je privukao pažnju bio je i Ognjen Ožegović.


U pitanju je napadač koji je za par meseci od igrača na „crnoj listi” navijača golovima i zalaganjem stigao do fudbalera od poštovanja. Izdržao je velike pritiske sa svih strana, odgovorio na terenu, a sve to je krunisano golom protiv Jang Bojsa koji će Grobari još dugo pamtiti.

Kako je izdržao sve pritiske i probleme sa kojima se susreo od, sada već „čuvene” promocije u Humskoj, čitaćete u novogodišnjem intervjuu sa Ognjenom Ožegovićem, a sada vam prenosimo samo deo koji je fudbaler rekao novinaru vezano za sutrašnji 156. „večiti derbi”.

Dok si bio član Čukaričkog, pre otprilike godinu dana pred meč sa Crvenom zvezdom, pitao sam te da li ćeš slaviti gol protiv bivšeg kluba. Ako se sećaš, ti si mi odgovorio: „Kako to misliš da li ću da slavim? Pa, slaviću ga više nego inače!”

Koji je tvoj odgovor na isto pitanje, sada kada si član Partizana i igraćeš svoj prvi „večiti derbi”?

„Jeste, sećam se toga. I stvarno sam tada dao gol Zvezdi i, naravno, proslavio ga možda i više nego ostale golove. A, možeš tek da zamisliš kako ću da ga proslavim u sredu, ako ga budem postigao. Nadam se iskreno da hoću”, odgovorio je Ožegović.

I to je bio možda i najbolji komentar i najava predstojećeg derbija iz njegovog ugla. Ognjen Ožegović na neki način sigurno će obeležiti sutrašnji duel, a da li i golom kom se iskreno nada, saznaćemo sutra od 18 časova.

Izvor: HotSport.rs