Partizan je oštećen za penal protiv Vojvodine! (VIDEO)

Penala za Crvenu zvezdu je bilo, ali i za Partizan, koji pak nije dosuđen, tvrdi analitičar suđenja na TV ArenaSport, Igor Radojčić.

FOTO: FK Partizan
Novo kolo, nova bura. I ovog puta bilo je materijala za sudijske analize, a čovek koji je za to zadužen na TV Arena Sport dao je svoj sud i ponovo izneo mišljenje da je jedan od „večitih” rivala oštećen.

Ovog puta, to je Partizan, za koji prema njegovim rečima nije dosuđen čist penal protiv Vojvodine. Radi se o duelu Nemanje G. Miletića i Vukasovića iz 63. minuta koji glavni sudija Zoran Široki nije okarkaterisao kao penal za crno-bele.

„Razgovarao sam juče i danas sa nekim ljudima iz sveta fudbala… Svi govore o remplovanju. Međutim, ovo nije remplovanje. Ovo je prekršaj za kazneni udarac. Igrač Vojvodine ide direktno u protivnika, s namerom da ga zaustavi”, rekao je Radojčić.

Takođe, osvrnuo se i na sporne detalje iz Bačke Palanke, gde je bilo zbora oko navodnog prekršaja Nemanje Milića nad golmanom Bačke pre prvog gola Boaćija, a zatim i o jedanaestercu nad Aleksandrom Pešićem.

Prema Igoru Radojčiću, sve je bilo čisto. Pogledajte analizu:


Izvor: HotSport.rs