Partizan pronašao i napadača u Superligi Srbije! (VIDEO)

Jasno je da su crno-belima u nastavku šampionske trke u Zvezdom, ali i nastavku takmičenja u Evropi neophodna pojačanja, a srpski šampion prvo istražuje najbolje na domaćem tržištu.

FOTO: Printscreen/YouTube.com
Uspesi Mačve u jesenjem delu sezone bili su protkani golovima Bojana Matića (26), a najbolji strelac Šapčana se, kako saznaju pojedini sportski portali, već našao u fokusu Partizana i Vojvodine.

Ima poziva i iz inostranstva što je ekskluzivno potvrdio i predsednik kluba Ivica Kralj, koji je zaslužan za istorijske uspehe ekipe sa stadiona pored Save.

„Matić je imao odličan učinak, već smo obavili pojedine razgovore sa zainteresovanim klubovima, čije kokretnije korake očekujemu posle Nove godine. Ukoliko budemo zadovoljni ponudama usledice rastanak”, kaže Kralj.

Pored Matića ekipa Dragana Aničića imala je jos aduta: Filipović, Lazarević, Protić... Posle povratka iz Čukaricčog razigro se Miodrag Gemović.

„Opravdo je potencijal koji poseduje i pokazao da moze da napreduje. I za njega postoji pozivi iz inostranstva, a sve ćemo izvagati u narednim danima. Hocemo da Mačva nastavi sa uspesima u 2018. godini”, poručio je Kralj.

Pogledajte neke od poteza ovog napadača: