Škuletić emotivno govorio o periodu u crno-belom dresu, kao i o mogućem provratku u Humsku! (VIDEO)

Iako se ovog leta pominjao njegov mogući povratak u redove Partizana, Petar Škuletić je na kraju završio u Turskoj.


Potencijalni reprezentativac Srbije je i sam potvrdio da je letos bio blizu povratka u redove srpskog šampiona, ali je ipak na kraju Genčerbirligi izašao sa boljom ponudom. Ipak Škuletić ističe da svakodnevno prati dešavanja u svom bivšem klubu.

„Verujte, gledam skoro svaku utakmicu i oduševljen sam kako sve to izgleda, pogotovo zbog evropskog uspeha. Bilo je tu prethodnih godina možda i boljih generacija, ali samo je ova uspela da se izbori za proleće i zaslužuje da im se skine kapa”, poručio je Petar Škuletić.


Dvadesetsedmogodišnji napadač nikada nije krio svoju ljubav prema crno-belim bojama, a i ovoga puta on je veoma emotivno govorio o vremenu provedenom u Partizanu. Takođe istakao je da su šanse za skoriji povratak u Humsku gotovo nikakve.

„Uvek me puknu emocije kada se setim tih dana kada sam igrao u Humskoj, jer sam samo u Partizanu igrao i srcem i dušom. Ipak, moj povratak sada nije realan. Znam da je to uvek aktuelna tema i letos je bilo šanse da se vratim, međutim, sada sam ugovorom vezan za Genčler i tu se svaka priča završava”, rekao je Škuletić.