Vazura otrkio ko ostaje, a ko odlazi iz Partizana! (FOTO)

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura odgovorio je na pitanje koje najviše muči navijače Partizana. Ko će ostati, a ko napustiti Humsku na kraju jesenje sezone. Naravno prioritet je da se sačuvaju okosnice tima, a da se za prvotimce koji odu nađu adekvatne zamene.


„Ima interesovanja za sve igrače Partizana, kako za one iz startne postave, tako i za one sa klupe. Biće težak prelazni rok, moramo da sačuvamo kostur tima, a sve to kreće od kraja decembra, pa ćemo videti. Nadam se da ćemo posao oko Danila Pantića završiti do kraja prelaznog roka”, kaže generalni direktor kluba Miloš Vazura.


Sa tribina je nedavno stigla poruka navijača koja jasno govori o tome koliki je trag u klubu dosad ostavio Everton Luiz, kojem ugovor ističe na kraju sezone. Logično je da upravo on bude ključno ime kada su u pitanju ostanci.

„O tome se priča, a nadam se da će biti pozitivno rešeno po nas. Neće nam sigurno biti lako jer se mnogi klubovi interesuju za Evertona.”


Vladimir Stojković je posle Jang bojsa najavio odlazak iz kluba u zimskoj pauzi...

„Stojković je dao neku izjavu, pa je sutradan povukao. Ima ponuda, ali on je naš igrač do juna, ne može da ode sam mora da se dogovori sa nama. Mislim da je bliži ostanku nego odlasku.”

Izvor: SrbijaDanas.com