Zdjelar ponovo pred vratima Partizana! (VIDEO)

Saša Zdjelar je bio na pragu povratka u Partizan, ali se to na leto nije dogodilo. Moglo bi ove zime.


Kako piše grčka Gazeta, Saša Zdjelar bi mogao da pojača Partizan! Momak koji će od Olimpijakosa dobiti čiste papire bio je prethodnih godina na meti oba beogradska večita rivala, češće je to bio Partizan.

Grci pišu da Zdjelar ima ponuda i od tamošnjih superligaša, ali je pitanje koliko su one atraktivne za momka koji je sa Srbijom bio omladinski prvak sveta.

„Uvek razmišljam o nečemu novom. Voleo bih da promenim zemlju, ali nikad se u fudbalu ne zna šta će se dogoditi. Fokusiran sam trenutno samo na Olimpijakos. Ipak, bilo bi dobro da se okušam u nekoj ozbiljnijoj ligi”, rekao je prošlog meseca u intervjuu Zdjelar.

E sad, srpska Super liga svakako ne spada u red ozbiljnijih. Ali, Partizan ima adut u rukama, nastup u šesnaestini finala Lige Evrope, gde će im rival biti češki Plzenj, kao i trku za šampionsku titulu sa Crvenom zvezdom.

I pre dve godine Zdjelar je već bio viđen u Humskoj, međutim, presudili su nesportski elementi.

Nije tajna da su članu zlatne generacije Orlića 2015. na Novom Zelandu upućivane pretnje, navodno su i navijači kluba iz Pireja izvršili pritisak na rukovodstvo da srpskog vezistu ne pozajmi crno-belima.

Parni valjak ima dosta defanzivnih vezista, tačnije Evertona Luiza, Marka Jevtovića i Nebojšu Kosovića. Dolazak Zdjelara mogao bi da  ujedno znači i odlazak nekog od pomenutih igrača.


Izvor: Zurnal.rs