Iliev veliki optimista, Stojke ostaje! (INTERVJU)

Ivica Iliev je veliki optimista pred početak prelaznog roka.


Crno-beli su pred stvaranjem nešto drugačijeg tima u odnosu na jesenji deo prvenstva, ambicije su one najviše, titula u domaćem prvenstvu, kao i prolazak u narednu fazu Lige Evrope u meču protiv Viktorije Plzenj.

Za to su definitivno potrebna pojačanja, Radosav Petrović bi mogao da bude jedno od njih, o čemu smo vam pisali jutros.

Ipak, Ivica Iliev veruje u dolazak još četvorice fudbalera ove zime, što je potvrdio u intervjuu za „Blic”.

„Trenutno smo blizu transfera četvorice od pet igrača koje smo zacrtali. A i taj peti zavisi od odlazaka. On je na nekom stend baju. Plan je, zapravo, unapred određen, sada ga samo sprovodimo”, rekao je Ivica Iliev za „Blicsport”.

Iliev je izjavio da je situacija sa Raćom kompleksna i da će se ona desiti u minut do 12, što znači da njegov transfer, ukoliko se desi, treba očekivati tek krajem januara.

Pored toga, nagovestio je i ostanak Vladimira Stojkovića, što su sjajne vesti za navijače Partizana jer se radi o najboljem srpskom golmanu u ovom trenutku i čoveku bez koga bi crno-beli izgledali daleko slabije u prvom delu sezone.

„Tu sam optimista, jer je Vlada naš igrač koji ima ugovor do leta. U narednim danima, najkasnije do 10. januara, sešćemo sa njim i razgovarati. Mislim da će ostati i da sa njim neće biti problema jer je dobar momak, a na zlonamerne priče se ne obazirem”, rekao je Iliev.

Prozivka je 10. januara, pojaviće se i par fudbalera iz omladinske škole crno-belih.