Kosović: „Nedostaje mi još malo da se oslobodim straha!” (VIDEO)

„Krenuo sam da radim sa ekipom normalno, sve stvari osim igranja na dva gola, siguran sam da će i to brzo doći”, rekao je vezista Partizana


Fudbaler Partizana Nebojša Kosović rekao je da se divno oseća što se vratio na teren posle duge pauze zbog povrede kolena.

„Divan je osećaj vratiti se na teren i ponovo biti sa saigračima. Iskreno, mnogo sam se uželeo fudbala i jedva čekam da upišem prve minute”, rekao je Kosović za sajt kluba.

Kosović je pre četiri meseca doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena, zbog čega je operisan u Rimu. On se priključio ekipi na prozivci 12. januara.

„Krenuo sam da radim sa ekipom normalno, sve stvari osim igranja na dva gola. Nedostaje mi još malo da se oslobodim straha da bih mogao da krenem sa igrom. Ali, sve je to normalan proces i siguran sam da će i to brzo doći”, kazao je crnogorski vezni fudbaler.

Kosović je zahvalio Andreji Milutinoviću koji je nadzirao njegov oporavak, uz reči da je sa njim „stvarno savršeno raditi, ali i veoma naporno”.

Pogledajte neke od sjajanih poteza Kosovića:

Kako je rekao, spremaće se za prvu utakmicu u drugom delu sezone protiv Viktorije Plzenj u Ligi Evropa, ali neće žuriti sa povratkom na teren.

On je istakao da je bio „kao dete” kada je prvi put od povrede izašao na teren i da je dva sata šutirao loptu u gol jer se „zaista mnogo uželeo”.

Nebojša Kosović je rekao da će ekipi nedostajati Everton Luiz koji napušta klub, ali da će dati sve od sebe da nadomesti njegov izostanak.

Izvor: Novosti.rs