Igrač koji je u Partizanu nosio dres sa brojem 1, završio karijeru! (VIDEO)

Simon Vukčević (32) svojevremeno je bio jedan od najtalentovanijih fudbalera na ovim prostorima, pamtiće se da je u Partizanu napravio „malu revoluciju” jer je nosio dres sa brojem 1.

FOTO: Crno-bela-nostalgija.blogspot.rs
Nekadašnji fudbaler Partizana Simon Vukčević definitivno je odlučio da završi karijeru, samo mesec i po dana, nakon što se na kratko predomislio i potpisao za Budućnost.

Vukčević je početkom godine najavio kraj karijere, da bi se sredinom februara obavezao jednogodišnjim ugovorom za Budućnost, ali se ubrzo predomislio.

„Simon je odlučio da napusti fudbal. Nije mogao da dođe do nivoa na kome je bio nekad. Predsedniku i uprava kluba uradili su sve da ga ubede da pokuša da se vrati, ali je to na kraju bio preveliki zalogaj”, rekao je trener Budućnosti Vladimir Vermezović, koji je Vukčeviću bio trener u Partizanu na početku karijere.

Ovaj 32-godišnji fudbaler svojevremeno je bio jedan od najtalentovanijih fudbalera na ovim prostorima, pamtiće se da je u Partizanu napravio „malu revoluciju” jer je nosio dres sa brojem 1.

Posle crno-belih igrao je za Saturn, lisabonski Sporting, Blekburn, Karpate, Vojvodinu, Levadijakos, Enozis i Šaves, pre nego što se vratio u rodnu Podgoricu.

Partizan - Egaleo 4:0 - poslednji gol na utakmici delo je Simona Vukčevića:


Vukčević je igrao za mladu i A reprezentaciju Srbije i Crne Gore (pet utakmica), da bi nakon osamostaljenja izabrao da nastupa za Crnu Goru (45 nastupa i dva gola).