Partizan će ponuditi novi ugovor Vilijamsu-Gosu! (VIDEO)

Amerikanac Najdžel Vilijams-Gos potpuno je opravdao očekivanja u Partizanu u prvoj profesionalnoj sezoni u karijeri i klub iz Humske će pokušati što duže da ga zadrži u svojim redovima.

FOTO: KK Partizan
Bivši student Gonzaga Univerziteta, sa kojim je 2017. igrao u velikom finalu NCAA šampionata, ima važeći ugovor sa crno-belima do leta 2019. godine, a Partizan želi da odličnog plejmejkera zadrži i sezonu duže.

Prema saznanjima „Sport kluba” rukovodstvo Beograđana, koje će od 1. aprila biti jače za Nikolu Lončara, planira 24. godišnjem Amerikancu da predloži nastavak saradnje i u sezoni 2019/20.

Naravno, mnogo toga će zavisiti od Partizanovih ambicija u narednom periodu, ali i od „jačine” ponuda za Vilijamsa-Gosa, kojih je bilo i tokom aktuelne sezone.

Nekadašnji student Gonzage u prvoj sezoni u Evrori u ABA ligi je prosečno beležio 16.9 poena, (51.9 % za dva, 46.2 % za tri), uz 3.7 skokova, 7 asistencija, 1.1 ukradenu i 2.7 izgubljene lopte po utakmici (prosečan indeks korisnosti (20.3), dok je u Evrokupu postizao 17 poena, uz 2.8 skokova, 6.7 uspešnih dodavanja, 1.6 ukradenu i 2.9 izgubljene lopte.Izvor: n1info.com