Đukić nema kompletan tim, poslednji trening doneo novi problem! (SASTAV)

Nisu spremni Ostojić i Mitrović, a probleme ima bitan igrač u veznom redu i u karantinu je 19 igrača, kao i Ukrajinac Vakulko što prvobitno nije planirano.

FOTO: FK Partizan
Činilo se da će Partizan moći skoro da kompletira takmičarski pogon tokom reprezentativne pauze, a kako prenosi HotSport danas na gostovanju protiv Bačke (15:30h) odsustvovaće par igrača. Poznato je da nije spreman Bojan Ostojić i još je potrebno da se oporavi Milan Mitrović.

Na poslednjem treningu probleme je imao Zoran Tošić. Iskusni vezista je već duže vreme izvan ekipe, pa će se u zavisnosti od terena odlučiti hoće li na teren od starta. U karantinu je 19 igraca, kao i Ukrainac Jurij Vakulko što nije bio prvobitan plan.

Izgleda da Đukić neće mnogo menjati posle tri uzastopne pobede i da će Armin Đerlek i Svetozar Marković zauzeti svoje pozicije, a da Sejduba Suma i Đorđe Ivanović ponovo sa klupe čekaju priliku. Ostaje varijanta sa dva klasicna napadača i tandem Ognjen Ožegović i Leandre Tavamba, koji je nedavno debitovao za najbolju selekciju Kameruna protiv Kuvajta.

Projektovan sastav Partizana: Stojković – Vulićević, N. R. Miletić, Marković, N. G. Miletić – Zdjelar, Pantić, Janković, Đerlek – Ožegović, Tavamba.

FOTO: Partizan Video Materijal

Izvor: Hotsport.rs