Vakulko: „U Partizanu su svi kao jedan, oduševljen sam!” (INTERVJU)

U Partizan je došao u zimskom prelaznom roku kao igrač sredine terena i kapiten mlade reprezentacije Ukrajne do 21 godine. Prošao je prolećni deo priprema na Kipru sa Partizanom, stekao nove prijatelje i u martu 2018. godine debitovao u dresu crno-belih.

FOTO: FK Partizan
„To je za mene bio važan trenutak u životu na koji sam dugo čekao i zbog kojeg sam zaista veoma srećan”, kazao je za sajt kluba Vakulko.

„Želim da se zahvalim šefu Đukiću, stručnom štabu i čitavom timu, jer bez njih, njihove podrške i igre ni ja ne bih bio uspešan. Oduševljen sam svim momcima iz ekipe  koji su me od prvog momenta fantastično prihvatili i učinili da se osećam kao jedan od njih. Neverovatno je koliko se svi slažemo kao jedan i koliko smo bili međusobna podrška kada je bilo i teških momenata kod pada igre. Mi smo u Partizanu velika porodica.”

Već nekoliko meseci ste u Beogradu, kako Bam se dopada život u njemu?

„Veoma mi se dopada. Dosta toga sam obišao od Kalemegdana, Trga republike  i čuvenog sastajališta Kod konja, odnosno spomenika knezu  Mihailu  Obrenoviću. Dosta vremena provodim sa Lukom Cucinom, Đorđem Ivanovićem, mladim golmanom Popovićem. Svi su prema meni prijatni i izuzetno srdačni gde god da odem.”

Pratili ste skoro svaku utakmicu Partizana, kakvo je sada Vaše mišljenje o timu?

„Da, gledao sam dosta utakmicu i smatram da imamo jak tim. Ipak u fudbalu je nekad potrebna sreća, a nas je znali da napusti nekad. Ali sada smo se vratili ponovo u igru, puni smo elana, dajemo golove i uz podršku navijača idemo dalje!”

Da li je Vaša porodica posetili Beograd?

„Jeste, pre dve nedelje, ali nažalost nisu bili tu za moj debi. Pomoglo mi je što su bili ovde i videli da mi je zaista lepo u Partizanu!”