Čanak ima sve više igrača na rapolaganju!

U 5. kolu Superlige Srbije, košarkaši Partizana NIS dočekuju valjevski Metalac. Utakmica je na programu u utorak, 1. maja od 18:30h uz direktan prenos na našoj fejsbuk stranici. 

FOTO: KK Partizan NIS

Međunarodni praznik rada, crno-beli će provesti radno i u krugu svojih navijača! U 5. kolu Superlige Srbije, Partizan NIS u utorak, 1. maja dočekuje Metalac iz Valjeva. Meč je na programu u 18:30 a nakon četiri pobede iz isto toliko utakmice u domaćem prvenstvu, trener našeg tima, Nenad Čanak zahteva ozbiljnost i koncentraciju. 
„Još jedna utakmica u kojoj imamo ulogu favorita, ujedno i još jedna prilika da pokažemo napredak u fazama igre gde stvari nisu funkcionisale kako treba. Ekipa Metalca će sigurno pružiti svoj maksimum i neće doći u Beograd da sama sebe pobedi. Prema tome, za nove bodove nam je potrebna ozbiljnost i koncentracija, što zahtevam od svih igrača koji se budu našli na terenu. Postoji šansa da se Kvame Van nađe u timu i da sa njim ponovo imamo punu rotaciju na pozicijama jedan i dva. Gavrilović ima problem sa ramenom, Novica i dalje sa skočnim zglobom, ali se nadam da će nam se i oni uskoro priključiti”, istakao je ČanakZamenik kapitena crno-belih, Mihajlo Andrić, pred sutrašnji duel poručuje: 

„Želimo da ovaj prvi krug u ligaškom delu završimo sa maksimalnih 5:0. Nemamo ni vreme ni pravo da se u bilo kom trenutku opuštamo. Tokom priprema smo videli šta može da nam se desi ako ne uđemo u utakmicu na pravi način i mislim da smo tu lekciju savladali. Kako se bude bližio plej-of, verujem da ćemo i mi na terenu biti sve bolji”, naglasio je Andrić

Izvor: KKPartizan.rs