Jovičić na golu, Đukić vraća u tim zaboravljeno skupo pojačanje! (SASTAV) (FOTO)

Što zbog povreda, što zbog suspenzije i umora, Miroslav Đukić je primoran da menja, da li je ovo startnih 11 protiv Borca.

FOTO: FK Partizan
Ušao je Partizan posle krize u seriju pobeda, a danas su igrači šampiona Srbije, u Humskoj od 17 časova uz direktan prenos na našoj facebook stranici „pikirali” nova tri boda protiv Borca.

Čačani su jesenas pali u poslednjem minutu golom Zorana Tošića, koji se neće još vraćati u ekipu zbog povrede. Kako saznaju pojedini sportski portali, nekoliko igrača ima probleme sa povredama, a golman Vladimir Stojković će svoje mesto ustupiti Marku Jovičuću. Najbolji golman crno-belih ima četiri žuta kartona.

Trener Miroslav Đukić na radpolaganju nema Marka Jevtovića zbog lakšeg potresa mozga zadobijenog na treningu u ponedeljak.

Zbog velikog broja mečeva levi bek Nemanja Miletić će verovatno svoje mesto ustupiti Slobodanu Uroševiću, a opcija od starta je i Sejduba Suma koga nije bilo na sceni od poraza protiv Radničkog u Nišu.

Projektovan sastav: Jovičić – Vulićević, N. R Miletić, Marković, Urošević – Zdjelar, Pantić, Janković, Suma – Ožegović, Tavamba

FOTO: Partizan Video Materijal
Izvor: HotSport.rs