Olga Stepanović poziva Grobare večeras u Halu sportova! (FOTO)

Košarkašice Partizana i Crvene zvezde igraju danas (20:30h, Hala sportova „Ranko Žeravica”) drugu utakmicu finalne serije plej-ofa Ženske košarkaške lige Srbije.Večeras od 20:30h uz direktan prenos na našoj fejsbuk stranici je na programu druga utakmica finalne serije plej ofa za žene, u kojem košarkašice Partizana žele da dokažu da su najbolje u Srbiji. Posle prve utakmice na gostujućem terenu u predgrađu, sa punim pravom, naše devojke su pune optimizma i jedva čekaju da meč počne.

Osvrt na prvu i očekivanja od druge utakmice za naš sajt su iznele, kapiten Partizana Olga Stepanović, i jedna od najiskusnijih u ekipi, bivša reprezentativka Srbije Bojana Vulić.


Olga Stepanović: „Napravili smo mali korak pobedom u Železniku, sada treba da ga potvrdimo pobedom na domaćem terenu. Svesni smo da oni dolaze pod pritiskom i da će dati sve od sebe da izjednače u finalnoj seriji. Očekuje nas jedan težak i neizvestan meč ali u tome i jeste draž sporta”!


Dođite večeras da igramo zajedno!

Bojana Vulić: „Odlično smo odigrali u prvoj utakmici i, osim malo lošije druge četvrtine, pokazali da možemo do titule. Naše protivnice danas dolaze sa velikom dozom opterećenosti i pritiska zbog tog našeg „brejka” u Železniku, ali mi ne želimo da se obaziremo na njihove probleme. Igraćemo, kao i do sada, hrabro, jako i rasterećeno i nadam se da ćemo i večeras obradovati svoje Grobare. Naravno, pozivam ih da dođu u što većem broju a mi im obećavamo borbu do zadnje kapi znoja”.

Titulu će osvojiti ekipa koja ostvari tri trijumfa.