Saša Ilić dobija široka ovlašćenja u Partizanu!

Izgleda da je sve poznato...

FOTO: FK Partizan

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić polako privodi kraju svoju više od dve decenije dugu seniorsku fudbalsku karijeru.

U najvećem delu ju je proveo u Partizanu i za to vreme oborio mnoge rekorde u klubu koji najviše voli.

Sada, sa punih 40 godina, dolazi vreme za fudbalsku penziju, ali i za novi početak u upravi Partizana.


Spekulisalo se nedavno da bi Ilić mogao da zameni Ivicu Ilieva na mestu sportskog direktora, ali čelnici Partizana imaju drugačiji plan sa još uvek aktuelnim kapitenom.

O čemu se radi, objasnio je potpredsednik Partizan Vladimir Vuletić u izjavi za Kurir.

„Odbor za hitna pitanja mi je naložio da formulišem u statutarnom smislu delatnost koja će preći u nadležnost Saše Ilića kada završi karijeru. Sada već sa sigurnošću mogu da kažem da će naš kapiten imati široka ovlašćenja u bavljenju sportskim pitanjima i biti u tesnoj vezi sa sportskim direktorom i Odborom za hitna pitanja. Drugim rečima, biće uključen u rad najužeg dela rukovodstva, istakao je Vuletić.

On je dodao i da će Ilić dobiti respektabilnu ponudu, što je i zaslužio posle svega što je kao igrač doneo klubu iz Humske.


Ali, ono što je već sada jasno, to je da ni Iliću, ni Ilievu neće biti nimalo lako tokom leta, jer navijači očekuju značajnu rekonstrukciju tima za narednu sezonu, uz plasman u grupnu fazu Lige Evrope i ravnopravnu borbu sa Zvezdom za trofeje, ali bez ponavljanja grešaka iz nekih prethodnih prelaznih rokova...

Izvor: Sportske.net