Đukić menja startnu postavu! (SASTAVI) (FOTO)

Imperativ Partizana nakon poraza u večitom derbiju i izvesnog gubitka titule jeste odbrana trofeja u Kupu Srbije.

FOTO: FK Partizan


Na putu ka velikom finalu nalazi se Čukarički, sa kojim će crno-beli odmeriti snage večeras od 18:30 uz direktan prenos na našoj fejsbuk stranici na Banovom brdu.

Gosti žele da ostvare dobar rezultat za miran san pred revanš 9. maja, ali i da se vrate na pobednički kolosek, a kako pojedini sportski portali saznaju, trener Miroslav Đukić se odlučio za dve izmene u startnoj postavi u odnosu na meč protiv Crvene zvezde.

Na kupu se seli Marko Janković, umesto kog će na teren Zoran Tošić, koji je za samo pola sata nastupa na „Marakani” potvrdio klasu. Povreda je zalečena, ali će na pauzu morati levi bek Nemanja Miletić, kog će zameniti Slobodan Urošević.

Probleme ima i Vladimir Stojković, ali je on uz ekipu u karantinu, a ukoliko ne bude mogao da izađe na teren, na golu će ga zameniti Marko Jovičić.


Ostale uloge se neće menjati, uprkos slaboj partiji protiv Zvezde, ali Đukić ne odustaje od svojih principa ni na drugom „koloseku”.

Projektovan sastav: Jovičić – Vulićević, N. R Miletić, Marković, Urošević Zdjelar, Pantić, Tošić, Đerlek Ožegović, Tavamba

FOTO: Partizan Video Materijal