Leonardo zatražio raskid ugovora!

Miljenik navijača Partizana uskoro bi mogao da postane slobodan igrač.Priča oko povratka Leonarda da Silva Souze u Partizan postala je aktuelna u srpskim medijima nakon izjava čelnika kluba iz Humske ali i trenera Miroslava Đukića.

Najpre je generalni direktor Miloš Vazura izjavio da bi rado voleo da vrati Leonarda u Humsku, a nedavno je šef stručnog štaba Miroslav Đukić otkrio pod kojim uslovima bi prihvatio da se Brazilac vrati.

Navijači su sve vreme bili skeptični i smatrali da nema velikih izgleda da se Leonardo zaista vrati u Humsku, ali izgleda da su pogrešili u proceni.

Na „Tviter” profilu fudbalskog prvenstva Saudijske Arabije saopšteno je da su dvojica fudbalera Al Ahlija podnela zahtev za jednostrane raskide ugovora zbog neizmirenih obaveza.

Navodno su to učinili Janis Fetfacidis i Leonardo da Silva Souza i to zbog činjenice da već pet meseci ne dobijaju ugovorom predviđene zarade.Hoće li Al Ahli reagovati i izmirivanjem dugovanja sprečiti odlazak pomenut dvojice ili će Grk i Brazilac postati slobodni igrači videće se u danima koji slede.

Nemamo nikakvu dilemu oko toga za kakav scenario „navijaju” pristalice Partizana. Sigurni smo da bi navijači kluba iz Humske oberučke prihvatili Leonarda koji je prethodnog leta za sumu od 3 miliona € prešao iz Partizana u Al Ahli.

Izvor: Sportske.net