Ne može se bez kapitena, Saša Ilić doneo finale Kupa Partizanu! (VIDEO)

Saša Ilić doneo Partizanu finale Kupa Srbije!


FOTO: FK PartizanPartizan je uspeo da nadoknadi velikih 4:2 iz prvog meča za Čukarički i da se plasira u finale Kupa Srbije pošto je slavio golovima Antonova i Saše Ilića!

Najavio je danas Miroslav Đukić da će Partizan od starta krenuti ofanzivno, ali nije bilo baš tako. Tačnije, Čukarički se odlično branio, a šansi u prvih desetak minuta nije bilo.

Bilo je zato konfuzije u odbrani Partizana, ekipa Čukaričkog to nije iskoristila.

U 18. minutu dobra šansa za crno-bele, danas veoma opasni Ivanović koji je možda bio i najkonkretniji igrač na terenu, je dobio loptu od Tavambe, ali nije imao snage da šutne kako treba i da pogodi gol, već je poslao loptu traljavo pored gola.

Samo tri minuta kasnije najbolja šansa za Partizan, nakon sjajne asistencije Pantića, Đerlek se našao u prilici, oboren je u kaznenom prostoru, a sudija Mažić je pokazao na belu tačku. Pantić uzima loptu, šutira po sred gola, Belić brani!


Jalovi napadi Partizana do kraja poluvremena, Čukarički se dobro branio i bio je na 45 minuta od plasmana u finale.

Imao je Čukarički dobru šansu u 55. minutu nakon kornera Drinčića, tada je mladi Marković dobro intervenisao, da bi Antonov najavio ono što će se desiti u 58. minutu, šutirao je, ali mu je Belić odbranio.

I onda 66. minut, Đorđe Ivanović je dobro promešao odbranu gostiju, poslao loptu ka Antonovu, a levi bek Partizana vraća nadu crno-belima da mogu do plasmana u finale, 1:0! Partizan je imao 25 minuta da sa još jednim golom proslavi plasman u finale, ali pitao se tu i Čukarički.

Deset minuta nakon gola Ivanović je imao dobru šansu, bio je sam na 15 metara od gola, ali je šutirao pored stative.


U 88. minutu fantastična šansa za Partizan, Saša Ilić je propustio neverovatnu šansu, zakasnio je na loptu, gol je bio prazan, ali je kapiten promašio!

Tada je usledila erupcija oduševljenja na stadionu u Humskoj, svačega je bilo, Jovanović i Pantić su pokušavali, onda je Đorđe Jovanović uputio loptu kapitenu Iliću koji donosi Partizanu finale kupa!Izvor: Sportske.net