Novica Veličković je simbol Partizana! (VIDEO)

U najnovijoj epizodi serijala mts-a „Deca Partizana” gost je bio kapiten košarkaša crno-belih Novica Veličković. Pročitajte šta o njemu kažu fudbaleri Partizana, saigrač Vanja Marinković...

FOTO: KK Partizan
Novica Veličković je jedan od najomiljenijih košarkaša Partizana svih vremena. Takvu vrstu popularnosti zaslužio je dugogodišnjim igranjem u crno-belom dresu, ali pre svega odnosom prema klubu.

Najnovija epizoda mts serijala „Deca Partizana” posvećena je upravo njemu.

Saigrač Vanja Marinković opisao je Veličkovića u jednoj rečenici:
„On je simbol Partizana, borbenost, želja, rad, požrtvovanost i srce na terenu”.

Fudbaleri Partizana Marko Jevtović, Ognjen Ožegović, Milan Mitrović, Saša Ilić jednoglasni su: „Novica je primer za sve nas”.

„Daje primer svima nama u Partizanu, čast nam je što ga viđamo na našim utakmicama. Velika je odgovornost svih nas u Partizanu i on je pravi primer kako se ponaša na terenu i van njega. On nam je uzor na to kako se treba donositi prema grbu”, rekao je Jevtović.

Štoper Milan Mitrović dodaje:
„Novica je milion puta do sada kako se gine za Patizan, koliko se voli klub”.

Prošle godine, košarkaši Partizana bili su sa grupom navijača ispred stadiona Partizana i na velikom ekranu pratili jednu od odlučujućih utakmica na putu za titulu.

„Nas četvorica, petorica smo se dogovarali oko dolaska i na kraju smo svi došli. Ceo taj događaj, taj naš dolazak ispred stadiona, osvajanje titule FK, slavlje, sve će mi to ostati u sećanju”, kaže Veličković i dodaje:

„Volim kad dođemo. Prošle godine sam se sledio kad je mene i ostale onoliko ljudi pozdravilo. Bilo je neverovatno”.

Pogledajte celu epizodu emisije „Deca Partizana”