Partizan ne želi da igra u Surdulici!

Fudbalski klub Partizan ne želi da igra finale Kupa Srbije u Surdulici, rekao je direktor Partizana Miloš Vazura za Sportski žurnal.

FOTO: Partizan Video Materijal

Partizan je poslao dopis Fudbalskom savezu Srbije sa zahtevom da promeni mesto odigravanja finala Kupa Srbije protiv lučanske Mladosti zbog bezbednosti i manjeg kapaciteta stadiona u Surdulici.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura potvrdio je Sportskom žurnalu da crno-beli žele da se za trofej nacionalnog kupa igra na drugom stadionu i predložio Beograd, Novi Sad ili Niš, posebno što Partizan ima tri frakcije navijača.
„Poslali smo dopis FSS-u i policiji sa zahtevom da se promeni mesto odigravanja finalne utakmice. Stadion u Surdulici je kapaciteta svega 3.312 sedećih mesta. Interesovanje za prisustvo završnoj predstavi je znatno veće. Partizan trenutno ima tri frakcije navijača, iz svega navedenog nerealno je da se meč organizuje na Radnikovom terenu”, rekao je Vazura.
Sa zahtevom branioca pehara ne slažu se u Lučanima, pa odluku da se igra u Surdulici pozdravlja trener Nenad Milovanović.

„Podržavamo odluku FSS da finale bude van Beograda. Time fudbal dobija na draži i razvijanju regiona... Glupo je da se sad menja mesto odigravanja. Rezervisali smo hotel u Surdulici”, izjavio je Milovanović za Žurnal.