Partizan NIS danas u Novom Sadu!

U VI kolu Superlige, crno-beli se danas od 18h sastaju sa Vojvodinom u Novom Sadu. (Direktan prenos na našoj fejsbuk stranici)

FOTO: KK Partizan NIS


Na polovini ligaškog dela domaće Superlige, crno-beli imaju maksimalnih 5 pobeda! U petak, 4. maja, crno-beli nastavljaju takmičenje u novosadskoj hali Spens protiv Vojvodine, od 18h uz direktan prenos na TV Arena Sport 2. 

U prvom ovosezonskom duelu, Partizan NIS je savladao Vojvodinu u hali Aleksandar Nikolić sa 90:67, a pred sutrašnji duel, trener crno-belih, Nenad Čanak poručuje: 

„Pet utakmica je za nama, još pet je ispred nas do kraja ovog ligaškog dela prvenstva. Vojvodina nam je u Beogradu pokazala da ume biti nezgodan rival i sa tom mišlju idemo u Novi Sad. Imamo prednost u visini na svim pozicijama, kvalitet je na našoj strani, ali to moramo da pokažemo na terenu. U dosadašnjem toku prvenstva smo pokazivali neke oscilacije u igri koje moramo da svedemo na najmanju moguću meru”, naglasio je Čanak


Devetnaestogodišnji bek crno-belih, Aleksandar Aranitović, ističe da uprkos zgusnutom rasporedu utakmica, borbenost ne sme da izostane. 

„Igramo u ritmu gde je utakmica na svaka tri dana i gde nema puno vremena za odmor i pripremu. Ipak, naša je obaveza da uvek budemo na svom maksimumu i da ne dovodimo sebe u nezgodne situacije tokom utakmice. Favoriti smo, ali to moramo i da dokažemo na terenu”, istakao je Aranitović

Izvor: KKPartizan.rs