Partizan sa proverenim adutima brani trofej! (SASTAV) (FOTO)

U finalu Miroslav Đukić će se najverovatnije odlučiti za tim koji je igrao najviše tokom proleća, a Ivanović je dobio prednost u odnosu na Jankovića.

FOTO: FK Partizan


Sledi finale Kupa Srbije u kojem Partizan večeras od 19 časova (direktan prenos na našoj facebook stranici) u Surdulici protiv Mladosti juri treći uzastopni trofej, a kako saznajemo trener Miroslav Đukić je već rešio dileme za startni tim.

Od povrede se oporavio Zoran Tošić i zauzeće svoje mesto na desnom krilu, a na suprotnoj strani igraće Đorđe Ivanović, koji je dobio prednost u odnosu na Marka Jankovića. Reprezentativac Crne Gore biće „džoker” sa klupe.


Ovog puta crno-beli su malo oprezniji i neće izaći u formaciji sa dva napadača vec samo jednim, a to će biti Leandre Tavamba. Ulogu kapitena imaće Miroslav Vulićević, koji će predvoditi poslednju liniju beogradskog tima.

Ovo je poslednji meč za crno-bele ove sezone i igrači su od sutra do 9. juna na odmoru, kada su im zakazani pregledi i testovi. Prozivka u Zemunelu je 11. juna, a ostaje da se sačeka ko će da bude novi trener pošto je izgleda finale oproštajni megdan u drugom mandatu za Miroslava Đukića u Partizanu.

Projektovan sastav: Stojković - Vulićević, N. R Miletić, Marković, Antonov - Zdjelar, Pantić, Tošić, Đerlek, Ivanović - Tavamba


FOTO: Partizan Video Materijal