Revanš utakmica polufinala kupa Srbije! Ulaz slobodan! (SASTAV) (FOTO)

U sastav se vraća Leandre Tavamba, kao i mladi Armin Đerlek, a zbog povreda nema Stojkovića i Jankovića.

FOTO: FK Partizan


Nema dileme da je večerašnji revanš meč polufinala Kupa Srbije u Humskoj od 20 časova (direktan prenos na našoj facebook stranici), najvazniji za Partizan ove sezone, a misija nije laka jer za plasman u finale moraće da se nadoknade dva gola minusa protiv Čukaričkog.

Poraz na Banovom brdu pre tri nedelje (2:4) naterao je trenera Miroslava Đukića na oprez, a kako saznaju pojedini sportski portali u startnom sastavu biće samo jedan klasičan napadač.

Od povrede se oporavio Leandre Tavamba, ali se ne zna da li će zauzeti svoje mesto. Kako sada stvari stoje imaće ulogu „džokera”, a u startnoj postavi mesto napadača će imati Ognjen Ožegović i dvostruki strelac protiv Radničkog iz Niša Đorđe Ivanović. Posle oporavka u konkurenciji za sastav je mladi Armin Đerlek, a kako smo najavili zbog povreda u kombinaciji nisu Vladimir Stojković i Marko Janković.
Kormilar crno-belih se odlučio da u vezi budu Zdjelar i Pantić, a pored Đerleka na levoj strani na suprotnom boku delovaće Tošić i ispred njih Ivanović.

Projektovan sastav: Jovičić – Vulićević, N. R. Miletić, Marković, Antonov – Zdjelar, Pantić, Tošić, Đerlek, Ivanović – Tavamba


FOTO: FK Partizan


Izvor: HotSport.rs