Škuletić u ponedeljak dolazi Beograd, mogući pregovori sa Partizanom! (VIDEO)

Do kraja sezone Partizanu je ostalo da odigra još finale Kupa u Surdulici, a uprava kluba već uveliko traži pojačanja za sledeću sezonu.

FOTO: FK Partizan
Nemanja Nikolić iz subotičkog Spartaka potvrdio je za HotSport da se oko svega dogovorio sa Partizanom, ali da čeka razgovore dva kluba. Druga želja u špicu parnog valjka za sledeću sezonu je Petar Škuletić.

Nekadašnji reprezentativac Srbije iza sebe ima sjajnu sezonu u Turskoj gde je za Genčlebirligi postigao 11 golova na 31 utakmici. Poslednji juče u pobedi nad Bursom 1:0. Tim iz Ankare je ispao iz lige, te je i Škuletić rešio da napusti klub. To želi da iskoristi Partizan i iskusnog napadača dovede kao zemnu za Leandre Tavambu, koji je na izlaznim vratima. Kako HotSport prenosi, Škuletić u ponedeljak stiže za Beograd i najverovatnije će tada doći do prvog kontakta.

Ipak, pregovori neće ići lako, jer Petar Škuletić ima ponude da ostane u Turskoj, ali i da se preseli u Rusiju. Videćemo šta Partizan u ovom trenutku može da ponudi napadaču koji je karijeru oživeo igrajući u Humskoj i Novom Sadu.Izvor: Hotsport.rs