Igrači Partizana danas na lekarskim pregledima, sutra sastanak u Zemunelu!

Obavezni lekarski pregledi u ordinaciji Vita Maksima kao uvod u novu sezonu u kojoj će Partizan pokušati da vrati titulu šampiona u Humsku, a naravno i ponovi podvig iz protekle evropske avanture i za početak se domogne grupne faze Lige Evropa.

FOTO: FK Partizan


Mnogo dakle posla pred šefom struke Miroslavom Đukićem, koji će u ponedeljak obaviti prvu prozivku kojoj će pored starosedeoca prisustvovati i dvojica novih napadača: Nemanja Nikolić, doskorašnji golgeter subotičkog Spartaka i Rikardo Gomeš, akvizicija iz portugalskog Nasionala.

Već u toku naredne sedmice u Humskoj očekuju i igrača koji će pojačati konkurenciju na desnom beku, a traži se i štoper. Kad je u pitanju desni bek, trenutno je najbliži potpisu 26-godišnji Martin Milec, mada Partizan tek treba da dogovori uslove njegovog dolaska iz Maribora. Oko štopera situacija već nije toliko jasna. Za dalje, sve će zavisiti i od ponude na tržištu igrača, naravno i od potencijalnih odlazaka iz tabora srpskog viceprvaka i osvajača Kupa.


Pregledi su dakle obavljeni tokom vikenda, u utorak će u Sportskom centru Teleoptik svi igrači ići i na analizu krvi, a u Beogradu će trenirati do 20. juna. Dan kasnije sledi put u Sloveniju, u Ptuj, gde će crno-beli nastaviti pripreme za prve izazove u novoj sezoni. U evropskim kvalifikacijama naravno.