Parizan poslao ugovor Leonardu!

Bilo bi sjajno da vezista „prelomi” što pre, ali i ako se ne desi, nije strašno, jer takvog igrača vredi čekati do poslednjeg dana prelaznog roka!
FOTO: FK PartizanFudbaler ima ugovor, ali nema ništa protiv da dođe među crno-bele, slovenački klub pregovara i pomalo tvrdi pazar.

Postoji okvirni plan u Partizanu da se dobar deo pojačanja u prelaznom roku obezbedi do početka drugog dela priprema u Sloveniji, na koji ekipa putuje 21. juna. Dobar deo je ispunjen angažovanjem napadača Nemanje Nikolića i Rikarda Gomeša, a radi se i na transferima krilnog veziste Gorana Zakarića, desnog beka Martina Mileca, te štopera, koji je nepoznat javnosti. Samo u slučaju jednog fudbalera se ne žuri u Humskoj, jer je uvek dobrodošao i svrstan je u posebnu kategoriju, kao neko koga, ako je potrebno, vredi i duže čekati. Naravno, to je Leonardo da Silva Souza.Nije to ništa novo, ništa nepoznato, jer je i sam generalni direktor Miloš Vazura nekoliko puta isticao da je u skoro svakodnevnom kontaktu sa Brazilcem i da on Partizan ne doživljava samo kao klub, već kao svoju drugu kuću.

FOTO: FK Partizan
Međutim, u Partizanu ne kriju da bi Leonarda rado videli u svojim redovima i novina je to što su mu nedavno konkretnim koracima dali doznanja da ga žele u crno-belom dresu, uputivši mu i zvaničnu ponudu za obnavljanje saradnje.


Narodski rečeno „ugovor na papiru”, čiji je nacrt Brazilac već dobio i upoznat je sa time šta mu Partizan nudi da ukoliko odluči da se vrati u Beograd. Saznajemo da ni veštom dribleru nije svejedno, jer su ga u Humskoj i pored svih hirova koje ispoljavao, držali „kao malo vode na dlanu”. Otuda je njegovo prijateljstvo sa Milošem Vazurom i sportskim direktorom Ivicom Ilievim opstalo do dan danas.

Dakle, Brazilac na stolu ima konkretnu ponudu iz Humske i samo od njega zavisi da li će pre ili kasnije prekinuti odmor i krenuti sa porodicom ka Beogradu ili, pak, nekoj drugoj destinaciji.